Rekisteriseloste

Svenska översättningsbyrån Ab:n rekisteri

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (1999/523) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Svenska översättningsbyrån Ab
Snellmaninkatu 13 A
00170 Helsinki
Y-tunnus 1937068-5

Rekisteriasioita hoitava henkilö:

Ylikielenkääntäjä Nina Ekholm
puh. +358 (0)9 6844 288
oversattningar@folktinget.fi

Rekisterin nimi

Svenska översättningsbyrånin rekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään käännöstoimeksiantojen ja tarjouspyyntöjen käsittelyssä sekä markkinoinnissa. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan henkilötietolakia. 

Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisterissä käsitellään seuraavia tietoja tarjouspyynnön jättäjästä:

  • Rekisteröidyn nimi, s-postiosoite, mahdollinen työnantaja tai toimeksiantaja

Rekisterissä käsitellään seuraavia tietoja liittyen asiakas- tai sopimussuhteeseen:

  • Rekisteröidyn nimi ja yhteystiedot
  • Tiedot rekisteröidyn työnantajasta tai toimeksiantajasta
  • Laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot
  • Tiedot luvista ja suoramarkkinointikielloista
  • Tiedot toimeksiannosta

Rekisterissä käsitellään seuraavia tietoja kääntäjistä:

  • Rekisteröidyn nimi ja yhteystiedot
  • Laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvät tiedot
  • Tiedot toimeksiannosta
  • Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään tarjouspyyntöjen yhteydessä, toimeksiantosopimuksia solmittaessa asiakkaan kanssa, jota rekisteröity edustaa, tai muutoin suoraan rekisteröidyltä. 

Tietojen luovutus

Tietyissä tilanteissa Svenska översättningsbyrån luovuttaa toimeksiantajan nimen ja yhteystiedot kääntäjälle, joka suorittaa tilatun toimeksiannon. Tietyissä tilanteissa Svenska översättningsbyrån luovuttaa kääntäjän nimen toimeksiantajalle. Muutoin Svenska översättninsbyrån ei luovuta tietoja.

Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus

Svenska översättningsbyrånin rekisteri ei sisällä fyysistä aineistoa. Rekisterin tietoja käsitellään vain sähköisesti. Rekisteri on suojattu palomuurein ja salasanoin.