Palvelut

Kääntäjämme ovat erikoistuneet lukuisiin eri aloihin. Alla on joitain erikoisaloistamme.

Symboleiden alta löydät enemmän tietoa. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä ja pyytää tarjouksen.

Lakitekstit ja politiikka

Säädökset ja muut viranomaistekstit ovat erikoisalamme. Meillä on vuosikymmenten kokemus lakitekstien kääntämisestä. Lakitekstien muoto on tarkkaan säädelty, ja on tärkeää, että kääntäjä tuntee nämä säännöt. 

Taide ja kulttuuri

Kulttuurilla on aivan omanlaisensa kieli. Kulttuuritekstien kirjoittaminen ja kääntäminen edellyttää kiinnostusta kulttuuria kohtaan ja osaamista.

Tekniikka, talous ja lääketiede

Teknisten ja muiden erityisalojen asiatekstien kääntäminen vaatii osaamista ja tarkkuutta. Asiatekstikääntäjän täytyy hallita ala ja ymmärtää tekstin sisältö. Siksi meillä on kääntäjiä monilta eri aloilta. Me valitsemme käännöksellesi kääntäjän, joka hallitsee juuri sinun alasi parhaiten.

Verkko ja media

Jos kirjoitat verkkotekstejä, mainostekstejä ja muita journalistisia tekstejä tiedät, että niitä kirjoittaessa täytyy ottaa huomioon kyseinen media ja kohderyhmä. Sama koskee näiden tekstien kääntämistä.

Auktorisoidut käännökset

Tietyntyyppiset käännökset täytyy auktorisoida eli vahvistaa jotta ne olisivat juridisesti päteviä. Monet kääntäjistämme ovat auktorisoituja kääntäjiä, useimmat kieliparissa suomi-ruotsi.

Kielentarkastus

Jos haluat tarkistuttaa tekstisi kieliasun, ole yhteydessä meihin. Me suoritamme kielentarkastuksen ja huolehdimme siitä, että kieli on sujuvaa ja kieliopillisesti oikeaa.